Cum comand


Comenzile vor fi livrate prin Curierat Rapid!

Livrarea coletului se face in maxim 48 de ore! – 15 ron.

Magazinul nostru accepta plata prin sistem ramburs. Plata Ramburs se face la primirea coletului de catre dumneavoastra. Preturile prezentate includ TVA.

Livrarea produselor Durata aproximativa de livrare este de 24 – 48 de ore, de la momentul confirmarii comenzii. Produsele se afla in ambalajul original, sigilat si sunt asigurate pe tot parcursul transportului, pana la livrare. La primirea coletului, va rugam verificati integritatea ambalajului, precum si disponibilitatea facturii fiscale.

 

Cum returnez un produs?

1. Coletele prezinta deteriorari severe;

2. Produsele au fost livrate / facturate gresit. Livrarea altor produse decat cele solicitate trebuie semnalata imediat, iar Consumatorul va refuza receptia. Consumatorul poate solicita returnarea acestuia pentru inlocuire, iar daca produsul nu mai este pe stoc, poate opta pentru inlocuire sau rambursarea integrala a contravalorii. Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de client.

3. Produsele prezinta defecte de fabricatie;

4 Produsele au marimi eronat comandate de catre Client;

5. Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului. De asemenea, in conformitate cu art. 7 alin. 1 din OG 130/2000, Clientul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare de la data primirii produsului/produselor, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. In acest caz, cheltuielile directe de returnare a produselor vor cadea, conform legii, in sarcina Clientului.

6.Daca se agreeaza inlocuirea cu un produs de o valoare mai mare, clientul va plati diferenta, respectiv daca valoarea este mai mica, va primi o rambursare partiala pana la valoarea produsului inlocuitor. Costurile de retur si de transport pentru produsul inlocuitor, daca este cazul, sunt suportate de client.